Parlano di noi – Bondia.ad: Andorra e San Marino decidono di intraprendere azioni comuni nei negoziati dell’accordo di associazione con l’UE

0
33

La rubrica “Parlano di noi”, a cura di Tribuna PoliticaWeb.sm, raccoglie testimonianze ed articoli su San Marino che arrivano da ogni parte del mondo, notizie riguardanti la Repubblica apparse sui media internazionali: un modo per comprendere meglio il nostro Paese attraverso uno sguardo esterno.

Bondia.ad – 14 Dicembre 2020 – Andorra i San Marino pacten accions conjuntes en les negociacions de l’acord d’associació amb la UE

El cap de Govern, Xavier Espot, ha rebut aquest dilluns el ministre d’Afers Exteriors, Cooperació Econòmica Internacional i Telecomunicacions de la República de San Marino, Luca Beccari, en el marc del 25è aniversari de les relacions diplomàtiques entre ambdós països. A la reunió també hi ha assistit l’ambaixador d’Andorra a San Marino, Carles Àlvarez, i el seu homòleg al Principat, Luca Brandi.

La d’aquest dilluns suposa la seva primera visita oficial al Principat. La delegació de San Marino s’ha desplaçat amb un vol directe entre Remini i l’aeroport d’Andorra-la Seu d’Urgell. Durant la reunió, el cap de Govern i Beccari han abordat temes com la coordinació d’accions conjuntes pel que fa a les negociacions de l’acord d’associació amb la Unió Europea o la recent entrada al Fons Monetari Internacional per part del Principat, el mes d’octubre passat. (…)

Fonte: Bondia